ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

نظر ٥ كارشناس درباره پنالتى مشكوك روى دياباته در ديدار پرسپوليس - فولاد

برخورد مدافع فولاد با شیخ دیاباته در محوطه جریمه، به شدت مورد اعتراض بازیکنان پرسپولیس قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۱۷۰۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  پرسپولیس در حالی مقابل فولاد شکست خورد که در دقیقه 83 این بازی برخورد بین مدافع فولاد و شیخ دیاباته در محوطه جریمه، با سرنگونی مهاجم پرسپولیس همراه شد و همین کافی بود تا بازیکنان پرسپولیس به سراغ موعود بنیادی‌فر بروند و اعتراض کنند.


در این صحنه بازیکنان پرسپولیس اعتقاد داشتند امین حزباوی پای شیخ دیاباته را زده و به همین دلیل داور باید یک پنالتی به سود پرسپولیس اعلام کنند؛ ادعایی که موردقبول بنیادی‌فر قرار نگرفت و حتی او یک کارت زرد به بازیکن معترض پرسپولیس نشان داد.


باتوجه‌به اینکه اعلام پنالتی می‌توانست نتیجه بازی را تغییر دهد و پرسپولیس را از شکست نجات دهد، بنابراین کارشناسی داوری این صحنه نیز به شدت حساسیت‌برانگیز است و از این رو ویدیوهای مختلفی برای کارشناسان داوری در موقعیت عادی و اسلوموشن ارسال شدند تا آن‌ها با دقت بیشتری صحنه را بررسی کنند.


اظهارات کارشناسان داوری در خصوص این صحنه را می‌خوانید:


* برخورد امین حزباوی با شیخ دیاباته (دقیقه 83 - مشکوک به پنالتی)


رضا کرمانشاهی: در این صحنه مدافع فولاد پای شیخ دیاباته را زد و او را سرنگون کرد و به همین دلیل داور باید یک خطای مستقیم به سود پرسپولیس اعلام می‌کرد و چون داخل محوطه جریمه است، این خطا باید پنالتی می‌بود.


ابراهیم میرزابیگی: مدافع فولاد بی‌احتیاطی می‌کند و شیخ دیاباته را می‌زند و باید یک ضربه پنالتی به سود پرسپولیس اعلام می‌شد. البته آقای بنیادی‌فر هم در اعلام پنالتی دو دل می‌شود و سپس ادامه بازی می‌دهد.


حسین زرگر: خطایی رخ نداد و ادامه بازی از سوی داور درست بود./ ورزش سه


تورج حق‌وردی: به نظر می‌رسد که مدافع فولاد پای مهاجم پرسپولیس را می‌زند و این صحنه می‌توانست پنالتی باشد. حتی داور هم یک لحظه قصد داشت که اعلام پنالتی کند ولی شک داشت.


حیدر سلیمانی: زمانی که شیخ دیاباته قصد دارد برگردد و ضربه را بزند، بازیکن شماره ۵۵ فولاد به زیر زانوی او ضربه می‌زند و عامل سقوط مهاجم پرسپولیس هم همین ضربه است. داور باید پنالتی اعلام می‌کرد، اما تجمع بازیکنان به قدری بالا بود که نتوانست صحنه را ببیند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار